Sähköposti on sekä tehokkuudessaan, että edullisuudessaan ylivoimainen viestintä- ja markkinointikanava kunhan sitä käytetään vastaanottajaa kunnioittaen

Sähköpostimarkkinoinnin kurssi uudistuu syksyn 2016 aikana ja Tiskivuoron tilaajana kuulet ensimmäisten joukossa mitä uudistus tuo tullessaan. Saat myös mahdollisuuden päästä testaamaan uusia juttuja täysin maksutta!

 

 

 

Ennen lähetimme uutiskirjeitä olemassa oleville asiakkaillemme satunnaisesti kun oli jotain tiedotettavaa, mutta Eve sai meidät vakuuttumaan siitä, että sitä pitäisi tehdä säännöllisesti jotta se oikeasti kannattaa. Hän on auttanut meidät alkuun, minkä seurauksena liikevaihtomme harppasi viime kuussa hulppeat 42% verrattuna vuoden takaiseen.

Ihan kaikkea siitä emme ehkä voi laittaa viikottaisen uutiskirjeen piikkiin, mutta kuulemme päivittäin, että ”kun tässä teidän uutiskirjeessä luki näin niin ajateltiin kysyä…” Kirjeen kautta tulee myös suoria tilauksia, joiden ansiosta jokainen numero on jo maksanut itsensä takaisin.

Brändätyllä uutiskirjeellämme on todella selvä vaikutus bisneksen vilkastumiseen. Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan Even ohjeilla niin näette itse miten se toimii!

Teme Lilja

Share
Tweet
Share
Pin
Email