Nytku-starttipaketti (työkaveri tai "personal trainer")

alk. 400,-

Tiedät, että sun pitäisi varata aikaa markkinoinnin ja viestinnän kehitystyölle, mutta aina on tulee jotain tärkeämpää; joku sesonki, joku tapahtuma, joku asiakas, joku poissaolo. Tulee tiistai, torstai tai hiihtoloma. Pitää pestä pyykkiä tai vastata meileihin. Tai jotain.

Varsinkin kun mietit mitä kaikkea hommaa se tulisi pitämään sisällään (ajatustyötä, tutkimusta, suunnittelua, kartoittamista – toteuttamisesta nyt puhumattakaan), tuntuu viisaammalta kun ei edes aloita. Ajattelet, että ”Teen sitten joskus lomalla/ kesällä/ joku viikonloppu kun on paremmin aikaa…”  Sitku.

Jos tämä kuulostaa tutulta et ole yksin. Sun ei myöskään tarvitse jatkaa tästä yksin, vaan halutessasi saat minusta työkaverin, joka auttaa sut vauhtiin tai vaikka perille saakka ja jonka avulla matkasta oikenee mutka jos toinenkin.

Mehän olemme molemmat sitoutuneita hoitamaan hommat himaan NYTKU kerran aloitetaan! Voit vaikka ajatella, että olen sun markkinoinnin ja tehtävien priorisoinnin personal trainer

Starttipakettiin kuuluu kaikki mun asiantuntemus, sekä 5 h tehokasta työaikaa, joka käytännössä tarkoittaa paljon enemmän, koska olen lisäksi käytettävissäsi pikaviestien päässä, eikä kello raksuta kun kyse on vaan jostain nopeasta vastauksesta tai mielipiteestä jota kaipaat. 

Ja toisin kuin työkaverit noin yleensä, en valmistaudu, opiskele, käynnistele konetta tai kahvittele sinun ajallasi vaan omallani 😉.

Tavoite on saada sulle tuplasti enemmän tuloksia puolta lyhyemmässä ajassa! Kysy lisätietoja sähköpostilla tai tämän sivun lomakkeella.

Ei sitku vaan nytku!

Hyvin suunniteltu ei ole puoliksi tehty mutta tulee varmemmin valmiiksi

Aihekartta

alk. 97,-

Tuskallisin osuus yrityspuolen viestinnässä tuppaa olemaan se, että välillä on sanottavaa vaikka kuinka ja sitten tulee hiljainen kausi. Jotta se ei venähtäisi päivien sijasta viikoiksi ja jopa kuukausiksi, anna mun auttaa.

Tilaa yritystäsi varten räätälöity Aihekartta josta löydät puheenaiheen vaikka joka päivälle

Sisällöntuotanto

alk. 97,-

Jos talon sisällä ei näistä aiheista kuitenkaan saada jalostettua mitään jakamisen arvoista sisältöä, autan kyllä siinäkin.

Saat multa sovitusti vaikkapa valmiita artikkeleita ja uutiskirjeitä, jopa videoita, kuvia, äänitteitä ja sosiaalisen median päivityksiä.

kirkastuspaketti

alk. 0,04 eur/merkki

Kun verkkosivusi eivät johda toivomiisi yhteydenottoihin ja kauppoihin, useimmiten vika on siinä, ettei niiltä selviä mitä sinä haluaisit vierailijan ostavan.

Lisätäänpä siis viestisi selkeyttä ja tehdään niistä myyvemmät.

Kysy mitä vaan

alk. 118,-

Pidetään sparraus jonka aikana vastaan mihin tahansa oman aihealueeni (markkinointi, viestintä, copywriting, sosiaalinen media, ohjelmistot) kysymyksiin. Jos en osaa suoralta kädeltä antaa vastausta, etsin ja toimitan sen sinulle jälkikäteen.

Kättä pidempää: Sparrauksen perusteella laadin Valmiin Toimenpidesuunnitelman ja toimitan mukana kaikki sen toteutuksessa tarvittavat yksityiskohtaiset ohjeet (97,-)

tarina

alk. 1350,-

”People don’t buy what you do, they buy why you do it.” Simon Sinek

Ihmiset ei osta sitä mitä teet vaan miksi teet sitä mitä teet, eikä ihmisaivot voi vastustaa tarinoita jotka herättää jonkun tunteen – ne jäävät mieleen pyörimään.

Useimmat yrittäjät tahtoisivat itse kantaa tarinan sankarin viittaa, mutta myynnin kannalta se on huono ratkaisu. Käydäänkö läpi se parempi ja kirjoitetaan uusi myyntitarina yhdessä?

Tarinasi on tämän jälkeen valmis jaettavaksi kaikkialla missä viestit: verkkosivuilla, uutiskirjeissä, sosiaalisessa mediassa ja kaikissa tilanteissa kasvokkain.

Koska ihmiset eivät osta sitä mitä teet vaan miksi sen teet, kerro se heille!

Räätälöidyt koulutukset

alk. 750,-

Koulutusten aiheita voivat olla vaikkapa

  • työvälineiden (esim. Photoshop tai iPhone-kuvankäsittelyohjelmat, somen hallinta- ja automatisointi -ohjelmistot jne.) käyttö
  • sosiaalisen median kanavien haltuunotto, sisältöstrategian laatiminen ja työvälineiden käyttö
  • kuinka saat blogillesi enemmän lukijoita ja vaikutat sosiaalisessa mediassa
  • sähköpostimarkkinointi, verkkokirjoittaminen
  • Google-analytiikan raportit ja johtopäätökset

Kysy myös muista aiheista!

Kaikki hinnat alv 0 %

Kysy lisää tai pyydä tarjous sähköpostilla eveliina@tiski.fi tai tämän sivun lomakkeella. (On mulla puhelinkin, mutta se ei aina ole päällä. Numero löytyy tosta sivun ylälaidasta.)

”Näemme vahvuutenasi, että pystyt käytännössä sekä luomaan sisältömarkkinointialustan, vastaamaan visuaalisuudesta sekä tekstisisällöstä. Tekstisi ovat oivaltavia ja selvästi loppuun saakka mietittyjä.”

”Monet kiitokset vielä asiantuntevasta esityksestäsi. (Heli Häivälä, Aikakauslehtien liitto)”

”Onpa kattava #periscope koulutus By @evekoivulan @TurunAMK” (Taru Lehtonen, Turun Taideakatemia)

”Todella laadukasta ja mielenkiintoista koulutusta!” (Soile Timonen, Turun Taideakatemia)

”Juttu oli tärkeää asiaa, kuten sinulla aina” (Atso Almila, kapellimestari)

”Upeaa Eveliina! Me köyhänä yhdistyksenä olemme saaneet monta kullanarvoista vinkkiä sinulta. Aikoinaan Oikiksessa meille ei opetettu viestinnästä mitään.” (Ari Ruotsalainen)

”Olo oli hieman epävarma ennen ensimmäistä Periscope-lähetystä… Onneksi Eveliina tuli paikan päälle sparraamaan: saatiin vastauksia kysymyksiin ja kokeiltiin, miten homma toimii käytännössä. Tekemällä oppii juu, mutta paljon oppii myös kysymällä Eveliinalta.” (Minna Latvala, Kela)

”Eve on loistava valmentaja ja motivaattori. Poikkeuksetta aina iloinen ja positiivisella mielellä liikkeellä. Suosittelen varauksetta!!” (Jukka Tuukkanen, Siemens)

”Even kanssa työskentely oli miellyttävää. Hän kykenee luoviin ratkaisuihin ja on kova paiskimaan töitä. Oli hienoa nähdä, miten Eve kykenee tekemään laadukasta verkkomarkkinointia melkein nollabudjetilla.” (Kalle Pyykkönen)

”Eveliina on todella osaava markkinointiammattilainen ja hänellä on hallussa erittäin laaja valikoima markkinointiin liittyviä välineitä. Hänen kanssaan on ollut ilo työskennellä.” (Ari Tertsunen, Econocap)

Share
Tweet
Share
Pin
Email