Autan sua luomaan sellaisen toimintasuunnitelman, että tiedät aina mihin käytät omaa aikaasi seuraavaksi 

”Tarvis varmaan olla strategia”

Niin tarvis, mutta ikävä kyllä monella se on jäänyt jonnekin sitkun ja mutkun väliin hautumaan. Siksipä olen täällä valmiina auttamaan sua sen laatimisessa, toisin sanoen

 • Tutkin puolestasi missä ovat ne ihmiset, joita varten sun kannattaisi some-juttujasi tehdä, mikä heitä kiinnostaa ja miten sinä sovit kuvioon mukaan
 • Tiivistetään sun BRÄNDIVIESTI siihen muotoon, että sen voi vaikka tulostaa seinälle tai käyttää näytönsäästäjänä. Siitä sä tarkistat seuraavaa päivitystä, tekstiä, kuvaa tai videota suunnitellessa, että tulee juuri sellaista joka tukee sekä sun julkista mielikuvaa että myyntiä
 • Laaditaan sulle myös vuosikello ja merkataan siihen valmiita puheenaiheita ynnä muuta josta sitä sisältöä jatkossa syntyy.
 • Lopuksi käydään muistio yhdessä läpi niin, että tiedät tarkkaan mitä mikäkin tarkoittaa. Jatkat siitä sitten toteutukseen joko yhdessä mun kanssa, itseksesi tai oman tiimin voimin.

Hinta 450,- | Tilaa sisältöstrategia

Tutustu tarkemmin
Täytä alle tietosi ja lähetä lomake niin saat tarkempaa tietoa valmiin strategiamuistion sisällöstä. Samalla liitän sut Tiskivuoron tilaajalistalle. Tilaaminen on aina ilmaista eikä sido yhtään mihinkään. Se on myös superhelppo perua itse. Spämmiin mulla on nollatoleranssi niin lähettäjänä kuin vastaanottajana. //Eve

”Mitäs nyt sitten tehdään?”

Jos tahdot ottaa seuraavan stepin (sitten kun sulla on se selkeästi tiivistetty brändiviesti, tiedät kenelle tahdot viestiä ja mitä sanoa) – tehdään yhdessä sun yritykselle sisältömarkkinoinnin toimintasuunnitelma – eli kuka tekee mitä ja koska, sekä mitä välineitä siihen tarvitaan.

Tuloksena on 12 viikon julkaisusuunnitelma jolla on selkeä päämäärä ja tavoitteet. Olet myös hyvin selvillä mitä sen toteuttaminen vaatii, koska eihän sillä mitään tee jos sen jättää lojumaan johonkin (virtuaaliseen) pöytälaatikkoon.

Hinta 250,- | Tilaa suunnitelma

(PS. 12 viikon jälkeen pidetään yhdessä tsekkaus, että mitä on tehty ja millaisia tuloksia on tullut. Niiden pohjalta voin antaa sulle vinkkejä myös siihen mitä kannattaisi tehdä seuraavaksi. Ja tämä sparraus kuuluu samaan pakettiin.)

”Emmä nyt sit itse ehdi kuitenkaan”

Jos se suunnitelma uhkaa sittenkin jäädä pöytälaatikkoon ja tahdot, että kehitän sisältöjä, ylläpidän some-kanaviasi (blogi mukaan lukien) ja kasvatan yleisöjäsi, niin kyllä sekin käy.

Hinta alk. 400,-/kk (sisältäen 2 kanavaa, sekä sopimuksen mukaan tekstituotantoa, kuvankäsittelyä ynnä muuta.) | Kysy lisää

Paljonko sisällön tuottamiseen pitäisi varata aikaa

”Voisitsä tulla auttaan meitä”

 • Miten meidän pitäis brändinä näkyä kun nyt ei oikein erotuta (mikä se brändiviesti vois olla?)
 • Haluttais näkyä Googlen hakutuloksissa (eli kaivataan neuvoja hakukoneoptimointiin)
 • Kuinka me hyödynnettäis Google Analytics -tietoja 
 • Mikä tää Inbound-juttu oikein on ja mitä meidän pitäis tehdä sen eteen
 • Haluttais tehdä live-lähetyksiä, mutta niin, että niistä ois jotakin hyötyä myös 
 • Miten meidän kannattais käyttää tota Instagramia / Facebookia / Twitteriä (vai kannattaako)
 • Verkkosivuille tarvis tehdä jotain kun ne ei nyt selvästikään myy meidän palveluita 
 • Meillä ois tämmönen ohjelmisto kun ___, tunnetko sen ja osaatko antaa hyviä vinkkejä sen tehokkaampaan käyttöön (yllättävän monessa tapauksessa osaan!)
 • Meidän Facebook-mainokset ei tunnu oikein toimivan – mitä tehdä
 • Haluttais ottaa käyttöön semmonen Messenger Chat Bot 
 • Ihmiset ei lue meidän uutiskirjeitä, mitä tehdä

Räätälöityjen koulutusten hinnat alk. 400,- ja sparraus alk. 86,- | Kysy lisää

Soita tai laita viestiä niin jutellaan lisää!

Kaikki hinnat alv 0 %

Kysy lisää tai pyydä tarjous sähköpostilla eveliina@tiski.fi tai tämän sivun lomakkeella.
(On mulla puhelinkin ja numero löytyy tosta sivun ylälaidasta. Voit siis toki koittaa myös soittaa tai laittaa WhatsApp-viestiä!)

”Näemme vahvuutenasi, että pystyt käytännössä sekä luomaan sisältömarkkinointialustan, vastaamaan visuaalisuudesta sekä tekstisisällöstä. Tekstisi ovat oivaltavia ja selvästi loppuun saakka mietittyjä.”

”Monet kiitokset vielä asiantuntevasta esityksestäsi. (Heli Häivälä, Aikakauslehtien liitto)”

”Onpa kattava #periscope koulutus By @evekoivulan @TurunAMK” (Taru Lehtonen, Turun Taideakatemia)

”Todella laadukasta ja mielenkiintoista koulutusta!” (Soile Timonen, Turun Taideakatemia)

”Juttu oli tärkeää asiaa, kuten sinulla aina” (Atso Almila, kapellimestari)

”Upeaa Eveliina! Me köyhänä yhdistyksenä olemme saaneet monta kullanarvoista vinkkiä sinulta. Aikoinaan Oikiksessa meille ei opetettu viestinnästä mitään.” (Ari Ruotsalainen)

”Olo oli hieman epävarma ennen ensimmäistä Periscope-lähetystä… Onneksi Eveliina tuli paikan päälle sparraamaan: saatiin vastauksia kysymyksiin ja kokeiltiin, miten homma toimii käytännössä. Tekemällä oppii juu, mutta paljon oppii myös kysymällä Eveliinalta.” (Minna Latvala, Kela)

”Eve on loistava valmentaja ja motivaattori. Poikkeuksetta aina iloinen ja positiivisella mielellä liikkeellä. Suosittelen varauksetta!!” (Jukka Tuukkanen, Siemens)

”Even kanssa työskentely oli miellyttävää. Hän kykenee luoviin ratkaisuihin ja on kova paiskimaan töitä. Oli hienoa nähdä, miten Eve kykenee tekemään laadukasta verkkomarkkinointia melkein nollabudjetilla.” (Kalle Pyykkönen)

”Eveliina on todella osaava markkinointiammattilainen ja hänellä on hallussa erittäin laaja valikoima markkinointiin liittyviä välineitä. Hänen kanssaan on ollut ilo työskennellä.” (Ari Tertsunen, Econocap)

Hyvin suunniteltu ei ole puoliksi tehty mutta tulee varmemmin valmiiksi
Share
Pin
Tweet
Email
Share