Verkkokurssit: Opi ja toteuta omaan tahtiin

Some-strategia -videotyöpaja

Lakkaa haaskaamasta aikaasi somessa ja luo itsellesi strategia. Sen tarkoitus on toimia kuten kilpaurheilijan harjoitusohjelmat toimivat, eli mahdollistaa haluttujen tulosten syntyminen ja menestyksen monistaminen.

Tämän videotyöpajan hinta on alle kympin!

Sisältömarkkinoinnin Pikastartti

Sisältömarkkinointi on tullut jäädäkseen. Tältä kurssilta saat siihen valmiit prosessit, ilmaiset seurantavälineet ja tonneittain vinkkejä ideointiin ja toteutukseen.

Live-video PRO

Sisältömarkkinointi on tullut jäädäkseen. Tältä kurssilta saat siihen valmiit prosessit, ilmaiset seurantavälineet ja tonneittain vinkkejä ideointiin ja toteutukseen.

Sykähdytä Sähköpostilla

”On 6-7 kertaa kalliimpaa hankkia uusi asiakas kuin säilyttää suhde vanhaan.” Se käy parhaiten sähköpostin avulla!

Tehokkaat Otsikot Intensiivi

Voit jopa NELINKERTAISTAA viestintäsi tehon ottamalla käyttöön nämä yksinkertaiset ohjeet

Markkinoinnin ja myynnin psykologiaa

Onko sinulla tarjolla hienoja tuotteita tai upeita palveluita jotka kiinnostavat monia, mutta silti liian vähän maksavia asiakkaita? Tällä kurssilla opit mm. kuinka ego, tunteet, luottamus, riskinotto, uteliaisuus ja sitoutuminen tulevat esiin ja huomioidaan verkkoviestinnässä ja myyntitilanteissa, mikä on se ainoa oikea tapa hinnoitella palveluita ja mitä sinun asiakkaasi todellisuudessa tahtoo. Käytä näitä oppeja jos haluat verkkosivut jotka hoitavat myymisen puolestasi ja asiakkaita jotka ovat tyytyväisiä ostoksiinsa ja palaavat luoksesi uudelleen ja uudelleen. Kurssin sisältö pohjautuu mm. Maslowin, Rosenstockin, Reizlerin ja Skinnerin teorioiden soveltamiseen sekä käytännön havaintoihin.

Palvelut: Kutsu minut apuun

taydenna-periscope-profiiliSomekoulutus: Periscope

 

Olin ensimmäinen suomalainen joka otti Periscope-sovelluksen säännölliseen ammattikäyttöön ja olen tehnyt sillä toistasataa (tilanne 3.12.2015) lähetystä. Kuka tahansa osaa kertoa miten se toimii, mutta lähetysten tekemiseen liittyvät asiat saa selville vain tekemällä.

 

Olenkin suomalaisista kouluttajista ainoa joka nojaa pitkäaikaiseen kokemukseen.

 

Teknisesti Periscopen käyttö ei ole vaikeaa. Voit käyttää näitä ilmaisia videoitani, sekä blogissa olevia päivitettyjä ohjeita ja ottaa sen käyttöön vaikka heti.

 

Mutta jos haluat tietää miten kunnolla hyödynnät sitä työvälineenä ja yrityksesi viestinnässä ja vältät tyypilliset sudenkuopat, sinä ja mahdollinen tiimisi tarvitsette apuani.

 

Soita tai meilaa ja pyydä tarjous! Sivun yläpalkista löytyvät yhteystiedot!

Strategiastartti

Sisällöntuotanto

Verkkosivut

Share
Tweet
Share
Pin
Email