Markkinoinnin "crosstraining" - kun tahdot tuloksia

Tarjous on voimassa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

  • Jos sun markkinoinnista puuttuvat selkeät tavoitteet
  • Jos sulla tuntuu olevan jatkuva kiire, mutta asiat eivät silti tunnu etenevän siihen suuntaan mihin tahtoisit
  • Jos sun yritys tarjoaa palveluita tai sun tuotteet on sellaisia, että asiakkaasi tahtoo usein vähintään toisen ellei kolmannenkin mielipiteen ennen kuin uskaltaa tehdä päätöksiä (mulla ja mun kavereilla niitä on ainakin kaikki vaateostokset ja sisustusjutut eli tuotteet jotka ”kertoo” musta jotakin ulospäin)

…Niin tule mukaan verkkovalmennusryhmään, jonka sisältö koostuu ihan samoista asioista joita käyn läpi yksityisasiakkaitteni kanssa – ne vaan toimitetaan videoina ja kirjallisina matskuina. (Et tarvitse mitään erityisiä ohjelmia tai teknisiä taitoja niiden avaamiseen.)

Tehdään sulle 30 päivän aikana toteuttamista vaille valmis kolme kuukauden markkinointisuunnitelma joka tuo sulle uusia, huipputyytyväisiä asiakkaita.

…ja jonka voit sitten toistaa uudelleen ja uudelleen. Paitsi että kun tiedät myös täsmälleen mitä sun kannattaa seurata, niin seuraavalla kierroksella otat käyttöön vaan niitä parhaita juttuja ja vaihdat ei-toimivia uusiin, jolloin tulokset on vieläkin parempia.

– – – – – Jos tuntuu ettet yksin pärjää, mutta sulla ei ole varaa palkata apuakaan – TÄMÄ on nyt ratkaisu siihen 👍

TÄRKEÄÄ: Kurssin materiaali ei ole tässä vaiheessa valmista, vaan sitä räätälöidään sun tarpeitten mukaan.

Näin ollen tämä on nyt todellakin sellainen pienryhmävalmennus, josta saat ihan henkilökohtaista apua!

Jos me tehtäis tätä kahdestaan, niin kokonaisuuden hinnaksi tulisi vähintään 1500 euroa alveineen. Myöhemmin aion koostaa valmiskurssin samoista aineksista, ja sen hinta  tulee asettumaan johonkin 300-400 euron väliin.

Nyt ei kuitenkaan puhuta tuollaisista summista!

Seuraavan kuukauden ohjelma koostuu näistä:

1. Moduli

Kuinka omaa ajankäyttöään voi alkaa hallita. Saat valmiit ohjeet ja välineet välittömästi kun kirjaudut kurssille. Moduli sisältää videoita, muistikartan ja lisämateriaalia verkossa

2. Moduli

Miten parhaiten palvelet sun asiakasta, kuinka saisit sun tuotteet ja palvelut myymään itse itsensä ja voisit keskittyä vaan niiden toimittamiseen. Käydään läpi myös helppo tapa saada sun tuote tai palvelu erottumaan tarjonnasta

i

3. Moduli

Viestintä ja sen erilaiset mahdollisuudet (mm. sosiaalinen media).

Mitä sun kannattaa tehdä ja mitä kenties karsia

4. Moduli

Kuinka parannat myyntiä ja lisäät sun mainosten ja julkaisuiden (blogit, somepostaukset ym.) tehokkuutta. Tämä alkaa kunnolla toimia vasta kun edelliset asiat on käyty läpi, siksi tämä osiokin tulee viimeisenä

Mitään pohjatietoja et tarvitse ja välineiksi riittää nettiyhteys sekä ilmainen pdf-tiedostojen lukuohjelma(Adobe Reader), joka taitaa löytyä nykyisin jo oletuksena kaikista koneista.  

Tämän yhden kerran kurssipaketin hinta tulee olemaan vain 129,- (sis alv), koska sä toimit tässä ”koekaniinina”.

Ja jotta päätös mukaan tulosta ois sulle mahdollisimman helppo, lisään pakettiin vielä 45 min henkilökohtaista sparrausta. Katsotaan sopiva väline (puhelin, Skype tms.) ja käydään läpi SUN henkilökohtaisia haasteita – tsekataan ne jutut mihin erityisesti kannattaisi panostaa, annan sulle uusia idoita, voin auttaa jonkun työvälineen kanssa eli käydään läpi ihan mitä vaan sun markkinointiin liittyvää – kaikki mun 20 vuodessa kertynyt osaaminen ja 100 % keskittyminen vain suhun (arvo 110 eur).

Tämä bonusistunto pidetään juhannukseen mennessä, eli ehdit tarvittaessa valmistella sun kysymykset kaiken kurssimateriaalin perusteella ja saat siitä kaiken irti. 

Kaikkien palikoiden yhteisarvo on siis vähintään 1600 euroa.

 

– SPESIAALITAKUU

Normaalin 14 päivän sijaan sulla on 100 % rahat-takaisin -takuu joka on voimassa siihen saakka, että olet saanut käyttöösi kaiken materiaalin JA käyttänyt kanssani sen 45 minuutin henkilökohtaisen session. Jos sittenkään et koe saaneesi sun rahalle vastinetta, palautan joka sentin.

Takuu edellyttää kyllä, että voit esittää mulle tehneesi kurssiin liittyviä ”kotiläksyjä”, sillä mikään näistä jutuista ei toimi jos sinä et toimi. Älä siis kirjaudu kurssille jos et tahdo tai ehdi tehdä asioille mitään juuri nyt. Mä tahdon nimittäin ensisijaisesti oppilaita joiden tuloksista voin ylpeillä! Se on mulle syy tehdä näitä juttuja, ei se, että saan siitä jonkun kympin rahaa.

Kurssin jälkeen tiedät mitä teet markkinointisi eteen tänään, huomenna, ylihuomenna, ens viikolla, ens kuussa ja niin edespäin ja tiedät mitä seurata jotta voit toistaa parhaita juttuja seuraavalla kierroksella ja parantaa joka kerta.

Lisäksi lupaan, että sulla jää aikaa kaikille muillekin tärkeille asioille. Meidän yhteinen tavoite on se, että markkinoinnista tulis sulle vähän kuten hammaspesu – yhtä itsestäänselvää toimintaa. Ja se, että sun markkinointiin laittamat eurot ja aika alkaa tuottaa tuloksia – niitä tyytyväisiä asiakkaita siis – ja tyytyväisempi SINÄ!

Klikkaa tästä ja aloita heti

 

Jäikö vielä kysymyksiä joihin kaipaat vastausta ennen kuin tulet mukaan? Laita mulle meiliä eveliina@tiski.fi

Tarjous on voimassa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

v

Näemme vahvuutenasi, että pystyt käytännössä sekä luomaan sisältömarkkinointialustan, vastaamaan visuaalisuudesta sekä tekstisisällöstä. Tekstisi ovat oivaltavia ja selvästi loppuun saakka mietittyjä. – Petteri –

v

Eveliina on todella osaava markkinointiammattilainen ja hänellä on hallussa erittäin laaja valikoima markkinointiin liittyviä välineitä. Hänen kanssaan on ollut ilo työskennellä. – Ari –

Share
Tweet
Share
Pin
Email