Aloita vaikka näistä

 

Blogissani on runsain mitoin asiaa pienen budjetin markkinointiin, sähköpostimarkkinointiin ja sosiaaliseen mediaan liittyen. Yläpalkista löydät suurennuslasin jonka avulla kenties löydät etsimäsi parhaiten.

Haetuimpia ja luetuimpia artikkeleitani ovat nämä:

Some-untuvikko: Vinkkejä käyttäjänimien valintaan

Minulta kysytään usein, että kun some-kanavia on niin paljon, kuinka niistä valitaan oikeat niin, ettei niiden ylläpito muutu kohtuuttoman aikaa vieväksi. Tästä artikkelista saat vinkkejä siihen, kuinka valitset oikeat some-kanavat.

Monet yrittäjät ovat erehtyneet korvaamaan omat nettisivut Facebook-sivulla. Lue täältä 3 syytä miksi se on kuin rakentaisit vuokratontille ilman irtisanomisaikaa.

Täältä voit lukea ammattilaisvinkit omien nettisivujen suunnittelua varten.

Sähköpostimarkkinointi mielletään usein spämmiksi ja suurin osa onkin juuri sitä. On kuitenkin olemassa se toinenkin, erittäin toimiva ja tuloksellinen tapa: 7 erinomaista syytä aloittaa sähköpostimarkkinointi nyt

Netti on täynnä työvälineitä joiden tarkoitus pitäisi olla oman työmäärän vähentäminen ja helpottaminen. Mutta kun niitä alkaa tutkailla ja testata, käykin päinvastoin: oppimiseen kuluu valtavasti aikaa sen sijaan, että sitä säästyisi muuhun tähdellisempään. Tänne olen kerännyt tietoa välineistä jotka olen testannut ja hyväksi havainnut. Bonuksena useimmat niistä ovat kokonaan ilmaisia ottaa käyttöön. Rahalla voi halutessaan hankkia mukavia lisäominaisuuksia. Maksuttomien ja melkein ilmaisten välineiden ABC 

Pioneeritoimintaa: Aloitin ensimmäisenä suomalaisena säännölliset Periscope-lähetykset ja olen seurannut sen kehitystä tiiviisti kesäkuusta 2015 saakka. Jotta sinä pääsisit helposti alkuun olen tehnyt käyttöösi Periscope-ohjevideot jotka löydät täältä.

Kaikki ”kädestä pitäen” -ohjeet

tw-25  tw-25 email-25 slideshare-25
li-25 pin-25 insta-25 kb-25
snapchat QR-koodi @evekoivulan

Katso video: helppokäyttöiset, 100% ilmaiset työvälineet sosiaalisen median hallintaan

 

Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn ja Pinterest -sisältöjen ylläpito voi viedä alle 15 min/päivä

 

Aktiivinen päivittäminen on se tapa jolla ylläpidät seuraajien kiinnostusta ja levität omaa sanomaasi.

Anna mulle 15 min niin näytän kuinka se sama aika riittää hyvin ylläpitämään PÄIVITTÄISTÄ sisältöä 5 eri some-kanavassa joista sinut ja yrityksesi on helppo löytää.

Täytä lomake ja lähetä niin pääset suoraan videon katselusivulle!

Fill out my online form.

Lupaan etten ikinä spämmää meiliäsi, mutta lähettäessäsi lomakkeen liityt joka toinen tiistai ilmestyvän, maksuttoman, pienen budjetin markkinointiaiheisiin keskittyvän Tiskivuoro-verkkojulkaisuni (näytenumero) tilaajiin. Voit lopettaa tilauksen koska tahansa kahdella klikkauksella.

Diggaan kovasti kun näytät miten kaikkialla kannattaa toimia! Ärsyttää lukea jotain ohjeita, kun ei niistä aina tajua. Paremmin mulle ainakin toimii tällaiset kuvat joissa kerrotaan mistä painat ja videot joissa opastetaan kädestä pitäen.

Minni Kumpuvuori

Dragonwhite

Kiitos, erinomaisen selkeä video samoin kuin kotisivusikin! Vinkeistäsi on varmasti hyötyä yrittäjille, miksei muillekin.

Juha Hietanen

Opin valtavasti uutta, sillä en tee työkseni some-juttuja. Mikäli tyttäreni päättää perustaa yrityksen, tiedän mistä hän saa apua markkinointiin!

Mirkka Tilander

Share
Tweet
Share
Pin
Email