Luulitko, että modernit nettisivut maksavat maltaita?

 

Sinulla on kenties jo jonkinlainen verkkosivusto, mutta sitä ei ole päivitetty aikoihin? Sisällön lisäksi myös ulkoasu on vanhentunut ja joudut aina pyytämään koodarilta apua kun sinun pitää vaihtaa yksi puhelinnumero.

Tai ehkä olet halunnut päästä helpolla tai säästää rahaa ja olet ylläpitänyt ainoita verkkosivujasi Facebookissa, mikä käytännössä tarkoittaa samaa kuin rakentaminen vuokratontille ilman irtisanomisaikaa? Tuskin uskaltaisit toimia samalla tavalla valitessasi toimitiloja, vai kuinka?

Niin tai näin, tarvitset oman, helposti ylläpidettävän nettisivuston joka toimii yrityksesi, yhdistyksesi tai henkilöbrändisi näyteikkunana maailmaan ja hoitaa myyntiä puolestasi!  

 

Sellaiset voit saada käyttöön jopa yhdessä päivässä!

 

Helppokäyttöiset verkkosivut yrityksellesi, yhdistyksellesi tai itsellesi rakennetaan WordPress-julkaisualustalle. Sen etuja ovat mm. rajaton muunneltavuus sekä luotettavuus; onhan alusta käytössä miljoonilla ja taas miljoonilla sivustoilla.

Jos sisällöntuottajia (esim. blogikirjoittajia) on useita, sivuille voidaan helposti lisätä käyttäjäoikeuksia ilman, että tunnusten tekemiseen tarvitaan palveluntarjoajan apua.

Toisin kuin palveluna tarjottavat julkaisualustat, sivut on tarvittaessa helppo siirtää serveriltä toiselle. Sellainen voi tulla eteen esimerkiksi silloin kun sivustoliikenteen määrä kasvaa, olet tyytymätön palveluun tai kuukausihinnoitteluun, haluat myydä yrityksesi tai palveluntarjoajasi vaihtaa omistajaa.

Suunnittelijan muistilista

7 vinkkiä sinulle joka olet tilaamassa nettisivuja

 

Kysy minulta lisää!

 

Esittelen sinulle mielelläni jo toteuttamiani sivustoja (tämän omani lisäksi joka on enemmänkin testilaboratorio kuin optimaalisesti toteutettu verkkosivusto).

Ja miksikö en laita niitä tänne näkyviin? Koska olen tehnyt niitä alihankintana toiselle yritykselle, joten teknisesti ottaen ne ovat heidän referenssejään joita minä saan esitellä omille asiakkailleni.

 

Hinta alkaen 29,-/kk (+alv) sisältää

 

  • Responsiivisen verkkosivuston, mikä tarkoittaa siis sitä, että sivustoa helppo selata niin kännykällä kuin pöytäkoneellakin. Erilaisia vaihtoehtoja löytyy pilvin pimein ja ulkoasu suunnitellaan tukemaan juuri sitä visuaalista ilmettä jonka sinä haluat välittää.
  • Etusivun sekä tarpeellisen määrän alasivuja kuvituksineen ja hakukoneoptimoituna, jotta sinut löydetään verkosta helpommin. Kuvitukseen voidaan käyttää joko omaa kuvamateriaaliasi tai kuvapankkien tarjontaa ja käsittelen ne oikeaan kokoon puolestasi.
  • Etusivun otsikon josta kävijä tietää tulleensa oikeaan paikkaan ja joka myy tuotteitasi, palveluitasi tai edustamaasi asiaa puolestasi. Tekstien kirjoitus ei yleensä sisälly verkkosivustojen hintaan ja saattaa olla, että joudut maksamaan satasia jo pelkästä yhdestä otsikosta. Sillä on kuitenkin niin suuri merkitys kokonaisuuden kannalta, että haluan ehdottomasti varmistaa sen toimivuuden kanssasi ja siksi sisällytän sen kaikkiin sivustopaketteihini!
  • Kävijäseurannan, jotta tiedät kuinka sivustosi toimii. Tarvittaessa kerron myös mitä numeroita kannattaa seurata ja millaisiin toimenpiteisiin niiden perusteella pitäisi ryhtyä.
  • Jakonapit joiden avulla sivuja on helppo markkinoida sosiaalisessa mediassa.
  • Blogin, uutissivun, usein kysyttyä, ajatushautomon – miksi tahansa itse haluat sitä kutsua – sekä ohjevideot joissa opastan kuinka sinne lisätään tekstejä. Jonkinlainen päivittyvä osio on erittäin suositeltava siksi, että joka kerta kun julkaiset sivuillasi uusia tekstejä, hakukonerobotit huomaavat sen uudelleen ja muuttavat sen sijoittumista hakutuloksissa. Korkeampi sijoitus tarkoittaa parempaa löydettävyyttä ja sitä kautta pienempiä markkinointikustannuksia. Lisäksi blogi on mainio tapa palvella asiakaskuntaasi ja osoittaa olevasi aiheesi asiantuntija!
  • Yhteydenottolomakkeen joka voidaan ohjata mihin tahansa sähköpostiin.
  • Some-ikonit jotka linkittyvät omalle Facebook-sivullesi, Twitteriin, Instagramiin jne. – eli strategisesti valittuihin kanaviisi
  • Serveritilan verkkosivuillesi, nimipalvelimet ja teknisen tuen. Sinun ei siis tarvitse itse tajuta tekniikasta yhtään mitään!

Lisään sivustolle halutessasi myös muita ominaisuuksia, kuten uutiskirjeen tilauslomakkeet, syötteen sosiaalisesta mediasta, faviconin, eli pikkuruisen tunnuskuvan joka näkyy selaimen välilehdillä, portfolion, jonka avulla voit esitellä töitäsi tai tuotteitasi, eri kieliversiot, verkkokaupan jne.

Ja jos sinulla ei vielä ole verkkosivuosoitetta, juttele vaihtoehdoista ensin kanssani ennen kuin tilaat sen!

 

Ota yhteyttä ja kerro millaiseen käyttöön nettisivusi tulevat niin saat minulta tarjouksen!

 

Käytä apuna tätä muistilistaa!

WordPress-teemoista suosittelen Elegant Themes -valikoimaa. Tämä blogi käyttää Divi-teemaa.

Eve Koivula yhteystiedot

Share
Email
Pin
Share
Tweet