Työkaveri

alk. 400,-

Tiedät, että sinun pitäisi varata aikaa markkinoinnin ja viestinnän kehitystyölle, mutta aina on tulee jotain tärkeämpää; joku sesonki, joku tapahtuma, joku asiakas, joku poissaolo. Tulee tiistai, torstai tai hiihtoloma.

Varsinkin kun mietit mitä kaikkea hommaa se tulisi pitämään sisällään (ajatustyötä, tutkimusta, suunnittelua, kartoittamista, toteuttamisesta nyt puhumattakaan), tuntuu viisaammalta kun ei edes aloita. Ajattelet, että ”Teen sitten joskus lomalla/ kesällä/ joku viikonloppu kun on paremmin aikaa…” 

Jos tämä kuulostaa tutulta et ole yksin. Sinun ei myöskään tarvitse jatkaa tästä yksin, vaan halutessasi saat minusta työkaverin, joka auttaa sinut vauhtiin tai vaikka perille saakka ja jonka avulla matkasta oikenee mutka jos toinenkin.

 

Hyvin suunniteltu ei ole puoliksi tehty mutta tulee varmemmin valmiiksi

Aihekartta

alk. 97,-

Tuskallisin osuus yrityspuolen viestinnässä tuppaa olemaan se, että välillä on sanottavaa vaikka kuinka ja sitten tulee hiljainen kausi. Jotta se ei venähtäisi päivien sijasta viikoiksi ja jopa kuukausiksi, anna minun auttaa.

Tilaa yritystäsi varten räätälöity Aihekartta josta löydät puheenaiheen vaikka joka päivälle

Sisällöntuotanto

alk. 97,-

Jos talon sisällä ei näistä aiheista kuitenkaan saada jalostettua mitään jakamisen arvoista sisältöä, minä kyllä autan siinäkin.

Saat minulta sovitusti vaikkapa valmiita artikkeleita ja uutiskirjeitä, jopa videoita, kuvia, äänitteitä ja sosiaalisen median päivityksiä.

kirkastuspaketti

alk. 0,04 eur/merkki

Kun verkkosivusi eivät johda toivomiisi yhteydenottoihin ja kauppoihin, useimmiten vika on siinä, ettei niiltä selviä mitä sinä haluaisit vierailijan ostavan.

Lisätäänpä siis viestisi selkeyttä ja tehdään niistä myyvemmät.

Kysy mitä vaan

alk. 118,-

Pidetään sparraus jonka aikana vastaan mihin tahansa oman aihealueeni (markkinointi, viestintä, copywriting, sosiaalinen media) kysymyksiin. Jos en osaa suoralta kädeltä antaa vastausta, etsin ja toimitan sen sinulle jälkikäteen.

Kättä pidempää: Sparrauksen perusteella laadin Valmiin Toimenpidesuunnitelman ja toimitan sinulle kaikki sen toteutuksessa tarvittavat yksityiskohtaiset ohjeet – hinta 97,-

tarina

alk. 1350,-

”People don’t buy what you do, they buy why you do it.” Simon Sinek

Ihmisaivot eivät voi vastustaa tarinoita, ne jäävät mieleen. Useimmat yrittäjät tahtoisivat itse kantaa tarinan sankarin viittaa, mutta myynnin kannalta se on huono ratkaisu. Käydäänkö läpi se parempi ja kirjoitetaan sinun myyntitarinasi yhdessä?

Tarinasi on tämän jälkeen valmis jaettavaksi kaikkialla missä viestit: verkkosivuilla, uutiskirjeissä, sosiaalisessa mediassa ja kaikissa tilanteissa kasvokkain.

Koska ihmiset eivät osta sitä mitä teet vaan miksi sen teet, kerro se heille!

Räätälöidyt koulutukset

alk. 750,-

Koulutusten aiheita voivat olla vaikkapa

  • työvälineiden (esim. Photoshop tai iPhone-kuvankäsittelyohjelmat, somen hallinta- ja automatisointi -ohjelmistot jne.) käyttö
  • sosiaalisen median kanavien haltuunotto, sisältöstrategian laatiminen ja työvälineiden käyttö
  • kuinka saat blogillesi enemmän lukijoita ja vaikutat sosiaalisessa mediassa
  • sähköpostimarkkinointi, verkkokirjoittaminen
  • Google-analytiikan raportit ja johtopäätökset

Kysy myös muista aiheista!

Kysy lisää tai pyydä tarjous: eveliina@tiski.fi

Kaikki hinnat alv 0 %

”Näemme vahvuutenasi, että pystyt käytännössä sekä luomaan sisältömarkkinointialustan, vastaamaan visuaalisuudesta sekä tekstisisällöstä. Tekstisi ovat oivaltavia ja selvästi loppuun saakka mietittyjä.”

”Monet kiitokset vielä asiantuntevasta esityksestäsi. (Heli Häivälä, Aikakauslehtien liitto)”

”Onpa kattava #periscope koulutus By @evekoivulan @TurunAMK” (Taru Lehtonen, Turun Taideakatemia)

”Todella laadukasta ja mielenkiintoista koulutusta!” (Soile Timonen, Turun Taideakatemia)

”Juttu oli tärkeää asiaa, kuten sinulla aina” (Atso Almila, kapellimestari)

”Upeaa Eveliina! Me köyhänä yhdistyksenä olemme saaneet monta kullanarvoista vinkkiä sinulta. Aikoinaan Oikiksessa meille ei opetettu viestinnästä mitään.” (Ari Ruotsalainen)

”Olo oli hieman epävarma ennen ensimmäistä Periscope-lähetystä… Onneksi Eveliina tuli paikan päälle sparraamaan: saatiin vastauksia kysymyksiin ja kokeiltiin, miten homma toimii käytännössä. Tekemällä oppii juu, mutta paljon oppii myös kysymällä Eveliinalta.” (Minna Latvala, Kela)

”Eve on loistava valmentaja ja motivaattori. Poikkeuksetta aina iloinen ja positiivisella mielellä liikkeellä. Suosittelen varauksetta!!” (Jukka Tuukkanen, Siemens)

”Even kanssa työskentely oli miellyttävää. Hän kykenee luoviin ratkaisuihin ja on kova paiskimaan töitä. Oli hienoa nähdä, miten Eve kykenee tekemään laadukasta verkkomarkkinointia melkein nollabudjetilla.” (Kalle Pyykkönen)

”Eveliina on todella osaava markkinointiammattilainen ja hänellä on hallussa erittäin laaja valikoima markkinointiin liittyviä välineitä. Hänen kanssaan on ollut ilo työskennellä.” (Ari Tertsunen, Econocap)

Share
Email
Pin
Share
Tweet