periscope-logo-merkkiSosiaalinen media muuttuu jatkuvasti. Uusin tieto vanhenee nykyisin viikoissa pikemmin kuin kuukausissa ja se mikä toimi eilen ei välttämättä toimi enää huomenna. Onko teidän tiimissänne todellakin aikaa koettaa pysytellä kaikesta siitä kärryillä itse vai sopiiko että autan?

Eve Koivula, evekoivula.com - tiski.fi

Voimaa, kestävyyttä ja elastisuutta bisneksiin ja ihmisiin, Eve @Linkedin

Klikkaa kuvaa ja lataa ilmainen
Kaikki Periscopesta -opas

 

50% Complete
Mitä somessa tapahtuu
Täytä alle yhteystietosi ja lähetä lomake niin lähetän sähköpostiisi Kaikki Periscopesta -oppaan ja pidän sinut ajan tasalla somen tapahtumista.

Muutosagenttina

 

Voin olla apuna ja tukena tilanteissa joissa rekrytoitte markkinoinnin lisävoimia nimenomaan somea ja verkkoviestintää ajatellen ja teidän pitäisi arvioida hakijoiden osaamistasoa tai pätevyyttä tehtävään. Sillä parannetaan rekrytoinnin osumatarkkuutta.

Samoin jos organisaatiossa ei ole henkilöä jonka tehtävä on pysytellä kärryillä muutoksista ja uutuuksista voin auttaa.

Olen itse kansainvälisen Social Media Marketing Societyn jäsen. Sen lisäksi, että seuraan päivittäin uusia tuulia, testaan myös käytännössä mikä toimii, ei vain tuolla jossain, vaan myös täällä Suomen markkinoilla. Olemme pieni kielialue ja omintakeinen kulttuuriympäristö, joten ihan kaikkea maailmalta tulevaa ei kannata ”purematta niellä”.

Mitä somessa tapahtuu...
50% Complete
Mitä somessa tapahtuu
Täytä alle yhteystietosi ja lähetä lomake niin lähetän sähköpostiisi Kaikki Periscopesta -oppaan ja pidän sinut ajan tasalla somen tapahtumista.

Tavattu näissäkin
mashable-amazon

smmsociety

HubSpot-Inbound-Certification

Sparraajana

 

Sparrauksissa te kysytte ja minä vastaan. Niiden tarkoitus on täyttää osaamisessa olevia aukkoja ja aikaansaada välittömiä tuloksia.

Koulutuksissa puolestaan perehdytään aiheeseen laajemmin. Kerron tarkkaan muun muassa mitä, miksi ja miksi näin, sekä vaihe vaiheelta kuinka toimia. Opitut asiat voidaan viedä suoraan käytäntöön vaikka aihe olisi teille täysin uusi.

Periscope-koulutus ei siis ole ainoa tarjolla oleva vaan sparrausten ja koulutusten aiheita voivat olla vaikkapa

 

  • Some-kanavien (Periscope, Twitter, Linkedin, Facebook, Snapchat, podcastit) käyttö markkinoinnin ja asiakaspalvelun työvälineinä
  • Tuloksellinen sähköpostimarkkinointi; sisältö, välineet ja yleiset, mutta helposti vältettävät virheet (kerron mm. kuinka avausprosentiksi saadaan 50 ja yli)
  • Kuinka Google Analyticsin keräämää tietoa hyödynnetään
  • Indesign haltuun ja nopeita säästöjä markkinointibudjettiin
  • Kuvituksen työvälineet
  • Evernote ja Slack markkinoinnin käytössä – hallitse projekteja helpoin keinoin
  • Starttaa Facebook-mainonta, näin käytät Power Editoria
  • 10 erilaista otsikkoa ja kuinka teet niistä vaikuttavia

Tekstinikkarina

 

Tekstisuunnittelu (copywriting) on oma kirjoittamisen lajinsa. Copyn homma on tuottaa tekstiä joka myy tuotteita, palveluita, ideoita, klikkejä ynnä muuta. Copy poikkeaa aika paljon perusteksteistä kuten artikkelit, blogitekstit ja tiedotteet eikä myyvä teksti yleensä synny itsestään. Sen huomaa helposti lukiessaan useimpia suomalaisia verkkosivuja.

Tekstisuunnittelu on itse asiassa se ainoa markkinoinnin osa-alue, jonka hanskaamisesta minulla on esittää virallinen todistus vuodelta 2000 – muuten kaikki osaamiseni on käytännössä kerrytettyä 20 vuoden aikana jotka olen ollut alalla.

Tämän päivän verkkokirjoittamisella on kuitenkin hyvin vähän tekemistä tuolloin hankittujen oppien kanssa. Sen sijaan olen täydentänyt osaamistani muun muassa suoramarkkinointigurujen kuten Dan Kennedy ja Frank Kern, sekä maailman suurimman sisältömarkkinoinnin blogin, Copybloggerin kursseilla.

Otsikkotekstit ovat erikoisalaani ja niillä onkin saavutettu mm. uutiskirjeissä jatkuvasti yli 50 avausprosentteja.

periscope-facebook-live-video-opasKoulutuksista sanottua:

”Onpa kattava #periscope koulutus By @evekoivulan @TurunAMK @Taideakatemia #koulutus Vahinko, ett pitää hilpasta etuajassa….” (Taru Lehtonen, Turun Taideakatemia)

”Todella laadukasta ja mielenkiintoista koulutusta!” (Soile Timonen, Turun Taideakatemia)

”Olo oli hieman epävarma ennen ensimmäistä Periscope-lähetystä… Onneksi Eveliina tuli paikan päälle sparraamaan: saatiin vastauksia kysymyksiin ja kokeiltiin, miten homma toimii käytännössä. Tekemällä oppii juu, mutta paljon oppii myös kysymällä Eveliinalta.” (Minna Latvala, Kela)

”Eve on loistava valmentaja ja motivaattori. Poikkeuksetta aina iloinen ja positiivisella mielellä liikkeellä. Suosittelen varauksetta!!” (Jukka Tuukkanen, Siemens Osakeyhtiö)

Some-koulutusten lisäksi vedän myös erinomaisen tehokkaita kahvakuulatreenejä ja -kursseja myös yrityksissä. Olen kahvakuulaurheilun moninkertainen arvokisamestari (SM, MM) ja valmentaja, opiskellut lajia ja valmennusta maailman ehdottomien huippujen johdolla, sekä muun muassa laatinut Painonnostoliitolle lajin ohjaajakoulutusohjelman.

Treenimuoto on ainoa jolla voi saavuttaa 20 minuutissa samat hyödyt jotka muilla tavoilla vaatisivat vähintään tunnin aikaa!

Pyydä tarjous: eveliina@tiski.fi

+1
Email
Pin
Share
Tweet
Share